Kylpyhuone- ja saunaremontit

Vedeneris­tystyöt, laatoitukset, kalustea­sennukset | Kangasala, Tampere Kylpyhuone­remontti

Suomen Saneerausmestarit Oy tekee kylpyhuoneremontteja niin taloyhtiöille, yrityksille kuin yksityisasiakkaille Kangasalalla ja ympäryskunnissa. Kylpyhuoneremonttiin sisältyvät tarvittavat purku- ja pohjatyöt, VTT-sertifioidut vesieristystyöt, laatoitukset sekä esimerkiksi vesikalusteasennukset, tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme avulla. Asiakas saa kauttamme myös tarvitsemansa laatumateriaalit.

Toteutamme kylpyhuoneremontit aina perusteellisesti ja tarkasti, mikä takaa kylpyhuoneen kestävyyden ja käytettävyyden vuosiksi eteenpäin.

Saunaremontti

Saunominen on olennainen osa monen arkipäivää, minkä takia saunan toimivuuteen kannattaa panostaa niin kotona kuin kesämökillä.

Uudistamme rivitalojen, kerrostalojen, omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen saunatilat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Saunaremontti kattaa niin purku- ja pohjatyöt, vesieristystyöt kuin laatoitukset ja paneloinnit. Asennamme myös lauteet, kiukaan ja muut saunakalusteet tukevasti paikoilleen. Tuloksena on viihtyisä ja turvallinen sauna, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Kuvagalleria

Katso täältä toteuttamiamme projekteja

Kuvagalleria

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

 

Soita ›