Rakennus­palvelut ja remonttipalvelut | Kangasala, Tampere

Suomen Saneerausmestarit Oy on vuonna 2008 kahden rakennusalan ammattilaisen perustama yritys, joka palvelee Pirkanmaan alueella niin taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja, yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin. Tällä hetkellä Saneerausmestareilla työskentelee jo useita alan ammattilaisia.

Uudisrakennuspalvelumme keskittyvät omakotitalojen ja kesämökkien sekä esimerkiksi autotallien ja terassien rakentamiseen. Tarjoamme myös piharakennuspalveluja ja toteutamme niin terasseja, leikkikenttiä kuin muita piharakenteita asiakkaan toiveiden mukaan.

Meiltä tilattavissa mm.vesikattojen Enkopur tiivistystyöt ja VTT:n sertifioidut vedeneristystyöt.

Omistamme myös vesiputkien höyrytyslaitteet, joiden avulla sulatamme jäätyneitä vesiputkia Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä

Vesiputkien sulatukset Kangasalan alueella

Jäätyvätkö omakotitalosi tai kesämökkisi vesiputket talvella? Sulatamme höyrytyslaitteillamme kaikki vesiputket lokaviemäreitä lukuun ottamatta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

KYLPYHUONE- JA SAUNAREMONTIT

Suomen Saneerausmestarit Oy tekee kylpyhuoneremontteja niin taloyhtiöille, yrityksille kuin yksityisasiakkaille Kangasalalla ja ympäryskunnissa.

Lue lisää

REMONTTIPALVELUT

Suomen Saneerausmestarit Oy on erikoistunut rivitalojen, omakotitalojen, kerrostalojen ja muiden rakennuskohteiden saneeraus- ja remonttitöihin.

Lue lisää

RAKENNUSPALVELUT

Suomen Saneerausmestarit Oy:n ammattilaiset rakentavat omakotitaloja, kesämökkejä ja vapaa-ajan asuntoja perustuksista katonharjaan.

Lue lisää

KUVAGALLERIA

Tutustu toteuttamiimme rakennus- ja remonttitöihin

Lue lisää

PYYDÄ TARJOUS!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi

Lue lisää

Rakennus­palvelut

Suomen Saneerausmestarit Oy:n ammattilaiset rakentavat omakotitaloja, kesämökkejä ja vapaa-ajan asuntoja perustuksista katonharjaan. Toimimme pääasiassa Kangasalalla sekä Tampereella ja muissa ympäryskunnissa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

 

Soita ›