Omakotitalot, kesämökit, autotallit, terassit | Kangasala, Tampere

Suomen Saneerausmestarit Oy:n ammattilaiset rakentavat omakotitaloja, kesämökkejä ja vapaa-ajan asuntoja perustuksista katonharjaan. Toimimme pääasiassa Kangasalalla sekä Tampereella ja muissa ympäryskunnissa.

Uudisrakentamispalveluumme sisältyvät kaikki rakentamisen työvaiheet rakennusmateriaalien hankkimisesta alkaen. Halutessaan asiakas voi toki hankkia haluamansa materiaalit itse. Meillä on VTT-sertifikaatti, joten teemme märkätilat, kuten kylpyhuoneet ja saunat, ammattilaisen ottein ja kestävin työtuloksin. Teemme myös tarvittavat muuraus- ja laatoitustyöt ja sovittaessa huolehdimme kohteen rakennussiivouksesta.

Piharakennuksista leikkikenttiin

Piha-alue on tärkeä osa taloyhtiön tai esimerkiksi omakotitalon asumisviihtyisyyttä. Toteutamme piharakennuksia, katoksia ja muita pienrakennustöitä sekä talonrakennuksen yhteydessä että erikseen. 

Teemme puutavarasta esimerkiksi

  • autotallit ja pihavarastot
  • terassit ja patiot
  • kuistit ja laiturit
  • leikkimökit ja leikkivälineet

Palveluihimme kuuluu myös esimerkiksi tukimuurien valaminen.

Tutustu toteuttamiimme uudisrakennuskohteisiin kuvagalleriassamme » 

Uudisrakennukset valmiiksi asti

Rakennamme omakotitalot, kesämökit, autotallit, leikkimökit ja muut kohteet asiakkaan toiveiden mukaan aina avaimet käteen -vaiheeseen asti, viimeisteltyyn työnjälkeen panostaen. Ota yhteyttä ja kerro meille rakennussuunnitelmistasi!

               

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Remonttipalvelut

Suomen Saneerausmestarit Oy on erikoistunut rivitalojen, omakotitalojen, kerrostalojen ja muiden rakennuskohteiden saneeraus- ja remonttitöihin. Toteutamme sekä sisä- että ulkoremontteja niin taloyhtiöille, kunnille, yrityksille kuin yksityisasiakkaille Kangasalan ja ympäryskuntien alueella.

Lue lisää